Fokhagymás csuka II.

Hozzávalók

1-1,5 kg csuka, 4 gerezd fokhagyma,1 teáskanál pirospaprika, 3 evõkanál liszt, 1 dl olaj, só, bors

Elkészítés

A halat tisztítsd meg és irdald be sûrûn. Sózás és borsozás után forró olajban süsd meg ropogósra majd dörzsöld át a zúzott fokhagymával.

Hasábburgonya illik hozzá köretként.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Foltos ajakoshal orfû hõmérséklet harcsázobotok flesh runner 6000 süllő legyezve tarcali focsatorna nagyfejű hal energoteam orsó horgászat a kaposon Bujtosi-tó kiadó nyaralók Ambassadeur REVO SXT-L LH katalin.horgaszto sárgahusuhal domonyvölgy 2 tó lináris naptár sullo es ponty a toba horgászórák füzes Fekete macskahal halfogási naptár angolna vére horog fõtés amur horgászat