Fokhagymás csuka II.

Hozzávalók

1-1,5 kg csuka, 4 gerezd fokhagyma,1 teáskanál pirospaprika, 3 evõkanál liszt, 1 dl olaj, só, bors

Elkészítés

A halat tisztítsd meg és irdald be sûrûn. Sózás és borsozás után forró olajban süsd meg ropogósra majd dörzsöld át a zúzott fokhagymával.

Hasábburgonya illik hozzá köretként.

0 hozzászólás

Hozzászólások

adásztevel csépány ABU Tormentor halfogási rekord siocsatorna horgaszjegyarak bajasenye.to penthor 5 márna csali MIDDY Feederbottartó furészfogas SPRO Henk Simonsz Pike Fighter Alsó körös Balzer LTI 400 horgászsátor horgász területi engedély kis-duna válfajában cet tiszaalpári holttisza TECHNO Horgászbúza NAGYFOKI bocskai tó tisza sege holtág KORA tavaszi horgászat fishing 2 pikkelyek