Fokhagymás csuka II.

Hozzávalók

1-1,5 kg csuka, 4 gerezd fokhagyma,1 teáskanál pirospaprika, 3 evõkanál liszt, 1 dl olaj, só, bors

Elkészítés

A halat tisztítsd meg és irdald be sûrûn. Sózás és borsozás után forró olajban süsd meg ropogósra majd dörzsöld át a zúzott fokhagymával.

Hasábburgonya illik hozzá köretként.

0 hozzászólás

Hozzászólások

feketesügerező orsó biai hurkok maci71.5mp.en tarnaörsi horgászto HORGÁSZOS KÉPEK mindenevõ halak SHIMANO Alivio BX heavy feeder területi engedély tardona menyhal a rábába Acsa trópusi garnéla legyes pisztrángozás GAMAKATSU 4644F halászlé tészta solunaris tablazat napijegy bokrosi víztározó KAMASAKI Dyneemax elokezsinór horgász napijegy péres bolonai bot horgászhelyek tiszaluc sült lazac bot csalizasa oroszlányihöerömü hütötava