Tormás csuka

Hozzávalók

1,5-2 kg-os csuka, 15 dkg sárgarépa, 10 dkg petrezselyemgyökér, 10 dkg vöröshagyma, 2 dl tejföl, 5 dkg vaj, 4 g törött bors, só, 30 dkg torma, köret

Elkészítés

A megtisztított csukát beirdaljuk. Egy edényben az apróra vágott zöldséget az apróra vágott vöröshagymát törött borssal és sóval fûszerezzük, és megfõzzük. Amikor a zöldségek megpuhultak beletesszük a csukát majd 25-30 percig közepes lángon puhára fõzzük. A reszelt tormát a tejföllel elkeverjük és feleresztjük a hal levével. A halakat elhelyezzük egy tálon majd forró vajat öntünk rá. Köretnek párolt rizs vagy fõtt burgonya illik hozzá.

0 hozzászólás

Hozzászólások

sügerező orsó Afrikai sokúszós angolna ártand napijegy legyező iskola termóruha roli ozorado Gönyûi szállás vágó SPRO Blue Thunder merítofej Rapala Count Down CD09S ponty filmek napszemüveg Órsós István bojli sátor singér pergetõ tó csomó nélküli horogkötés vízszint holt-szamos légifelvétele bodorkázó rakamazi nagy morotva Dam Quick Super rd 8 Schuberti díszmárna