Tormás csuka

Hozzávalók

1,5-2 kg-os csuka, 15 dkg sárgarépa, 10 dkg petrezselyemgyökér, 10 dkg vöröshagyma, 2 dl tejföl, 5 dkg vaj, 4 g törött bors, só, 30 dkg torma, köret

Elkészítés

A megtisztított csukát beirdaljuk. Egy edényben az apróra vágott zöldséget az apróra vágott vöröshagymát törött borssal és sóval fûszerezzük, és megfõzzük. Amikor a zöldségek megpuhultak beletesszük a csukát majd 25-30 percig közepes lángon puhára fõzzük. A reszelt tormát a tejföllel elkeverjük és feleresztjük a hal levével. A halakat elhelyezzük egy tálon majd forró vajat öntünk rá. Köretnek párolt rizs vagy fõtt burgonya illik hozzá.

0 hozzászólás

Hozzászólások

üdülésicsek vadkerti tó sügér szaporodása Falualjai-holtág mennyhalak csapda tószegi horgásztó zig keszegek öttevény vizparti házak villantózás sügérre mûanyag horgászcsónak Abu Cardinal 503 csukakapás kishalra budapesti duna Kankató feketesügerezés ABU GARCIA STAMINA quest908 lékihorgászat SHIMANO Catana XT Competition feküdtünk uszo kotes