Körösi csukapörkölt

Hozzávalók

1 kg csuka, 2 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 3 dkg pirospaprika, só, fûszerek, tej

Elkészítés

A megtisztított halat tejben 1 órát áztatjuk, majd besózzuk. Ez alatt a füstölt szalonnát kisütjük, majd benne megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát. Pirospaprikát adunk hozzá. A belerakott halszeleteket átkavarjuk, és rövid lére felöntjük úgy, hogy a halszeleteket csak félig lepje el a lé. Közepes tûzön 20 percig fõzzük, közben ízlés szerint fûszerezzük. Körítésnek párolt rizst ajánlunk hozzá.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Amúr legkisebb kifogható méret SIMANO EXAGE zempledmedye szentélyi holtag ka GOLDSTAR Perfect Gulp 430 DAM Quick Finessa rd 7 versenybíró lápi pócz domi zsaro patak pilismaróti kék-öböl amurozás fenekezve baja és térsége timár holtág boldis csertõi horgásztó rabló halak tisza hõfoka kis tehenes holtág TOLBUHIN Horgász Egyesület moby-dick horgásztó Berkley Power Bait rokasito