Körösi csukapörkölt

Hozzávalók

1 kg csuka, 2 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 3 dkg pirospaprika, só, fûszerek, tej

Elkészítés

A megtisztított halat tejben 1 órát áztatjuk, majd besózzuk. Ez alatt a füstölt szalonnát kisütjük, majd benne megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát. Pirospaprikát adunk hozzá. A belerakott halszeleteket átkavarjuk, és rövid lére felöntjük úgy, hogy a halszeleteket csak félig lepje el a lé. Közepes tûzön 20 percig fõzzük, közben ízlés szerint fûszerezzük. Körítésnek párolt rizst ajánlunk hozzá.

0 hozzászólás

Hozzászólások

rapala magnum Culprit Inshore Saltwater Minnow versenyúszók snajder rögzítõ Black Label Baits Bojli White Choclate pergetes idelye penn abu cardinal 77 hetijegy zemplén levissz fokhagymás törpeharcsa pécsek Balaton déli horgászvizek galgahévíz rabi és rab hn aeropark kikötõi horgászat ozorai horgász begumizás szaki to vágó süllõ SPRO Carp Maxx horgásztárs nyilatkozik