Sütõben sült csuka

Hozzávalók

600 g csuka filé, 2 teáskanál só, 1 tojás, 2 evõkanál zsemlemorzsa, 2 evõkanál reszelt sajt, 2 evõkanál vaj vagy margarin, 3 dl tejszín

Elkészítés

A megmosott filét megsózzuk majd panírozzuk a tojásba és a sajttal összekevert zsemlemorzsába. A halakat kivajazott formába tesszük és 225 fokon sütjük 30 percig, néha-néha meglocsoljuk a lével amibe sül. Tejszínnel meglocsoljuk és fõtt burgonyával vagy rizzsel tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

keszeg horgászata rétmajor csukás tavak feketesügér kapás jovker tó balin horgászata illex horgászcsali zsinór összekötés draskovics módszer horgászviz somogy elsõfékes orsó tisza foldvar ÉVES JEGY ÁRAK hal sokoló műlégykötés olajoshal dam botok deseda-tározó vegyi kubik balaton, éves jegy cinkota Blue marlin orbim orso baranyai horgászvizek