Sütõben sült csuka

Hozzávalók

600 g csuka filé, 2 teáskanál só, 1 tojás, 2 evõkanál zsemlemorzsa, 2 evõkanál reszelt sajt, 2 evõkanál vaj vagy margarin, 3 dl tejszín

Elkészítés

A megmosott filét megsózzuk majd panírozzuk a tojásba és a sajttal összekevert zsemlemorzsába. A halakat kivajazott formába tesszük és 225 fokon sütjük 30 percig, néha-néha meglocsoljuk a lével amibe sül. Tejszínnel meglocsoljuk és fõtt burgonyával vagy rizzsel tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

horgász hetijegy nagyduna sullo novemberben Albók tava Brokkolis lazac spro special carp területi engedély tiszaalpár népies nevek Hoórvölgye Nyálkásfejű halak GAMAKATSU 1210B Silstar Viento feeder century horgászbot rabolóhalas verseny silstar power tip MIDDY matchbottartó fej Shimano Hyperloop FB némedi Töltött pontyfilé nagy tálca harminceggyes-csatorna hetijegy budakalász black oreo menyhalashorgászat Sajtos ponty tepsiben