piros

 

Kapcsolódó anyagok a Horgász.hu adatbázisából

Csukapörkölt

A konyhakész csukát kétujjnyi vastag szeletekre vágjuk és besózzuk. A hagymát megtisztítjuk, a paprikát kicsumázzuk, mindkettõt apróra vágju...

Paprikás keszeg roston

A megtisztított, kibelezett kis halakat megsózzuk, és legalább fél órán keresztül hagyjuk állni. Ezalatt a piros fûszerpaprikát belekeverjük...

Halpaprikás pontyból

A füstölt szalonnát kockákra vágva kiolvasztjuk és benne a finomra vágott vöröshagymát világossárgára pároljuk. Utána beletesszük a szeletek...

Bajai halászlé törpeharcsával

Az apróra vágott hagymát beletesszük a bográcsba, rátöltünk 11 dl hideg vizet, beledobjuk a már 2 órával előbb feldarabolt és besózott ...

Halikraleves II.

A hal alkotórészeit sós vízben megfőzöm, sárgarépával, a gyökérrel, a babérlevéllel, sóval. A zöldség megpuhulása után vékony vajas, ha...

Balatoni halászlé III.

A halakat megtisztítom, fejüket, farkukat, uszonyaikat levágom, a ponty törzsét felszeletelem, késpengével lepattintom a keserű fogát. ...

Balatoni halászlé II.

A halakat megtisztítom, fejüket, farkukat, uszonyaikat levágom, a ponty törzsét felszeletelem, késpengével lepattintom a keserű fogát. ...

Bajai halászlé II.

Az apróra vágott hagymát beletesszük a bográcsba, rátöltünk 11 dl hideg vizet, beledobjuk a már 2 órával előbb feldarabolt és besózott ...

Dunakömlődi halászlé II.

A pontyot megtisztítom, fejét, farkát levágom, törzsét felszeletelem, beirdalom, késpengével lepattintom a keserű fogát, kiveszem a kop...

Gombás halászlé

A halat megtisztítom, hat szép szeletet félreteszek belőle, a többit és a belsőséget a négyfelé vágott hagymákkal és az erős ...

Halászlé füstölt szalonnával

Ezt a finom halászlevet hétfajta halból főzöm, aprincsokból, nagyobbakból, ahogy sokan itt a Túr-Tisza közében szokták. Ha megtehetjük,...

Pisztráng nyárson sütve I.

A halakat kibelezzük, megmossuk és leszárítjuk. A nyársat a halak száján keresztül 2-3-szor kígyóvonalszerűen átszúrva a gerincszálkán,...

Sügér gyömbéres tökkel

A tököt félbevágjuk, kanállal kivájjuk a magját. A húsát négybe vágjuk, meghámozzuk és vékony szeletekre vágjuk. A pórét megmossuk, megtiszt...

Harcsapaprikás túrós csuszával

A harcsapaprikáshoz sűrű pörköltalapot készítünk. A hagymát olajon megfuttatjuk, kis vízzel főzzük, pirospaprikát adunk hozzá...

Tonhalas bagett

Szeleteld fel a hagymát. Keverd össze a tonhalat, a hagymát és a joghurtot egy tálban. Vágd fel a maradék zöldséget és töltsd meg a hosszá...

Gombás-tejszínes halfilé

A halat kisebb szeletekre vágjuk, majd a pirospaprikával fűszerezett 2 evőkanáknyi lisztben megforgatjuk. A hagymát megtisztítjuk,...

Paradicsomos sült keszeg

A halfilét tisztítsuk, mossuk, majd szárítsuk meg. A hal bőrét párszor vágjuk be ferdén. Szórjuk meg a borssal, a köménymaggal és némi ...

Mohácsi hallé

A megtisztított, felszeletelt pontyot besózzuk, bográcsba tesszük, és rászórjuk a kockára vágott hagymát, majd a cseresznyepaprikát, és 5 li...

Keszegpogácsák

Keverj össze minden összetevõt. Formázz  belõle kb. 60 gr-os gombócokat. Lapíts le majd süsd ki vajon vagy grillen. Tálald salátával, kenyér...

Tonhalas spagetti

Tedd fel a tésztát fõzni. Darabold fel a brokkolit és a répát. Pucold meg a fokhagymát és a hagymát. Darabold fel a paprikát is. Süsd a hagy...

Csukapörkölt

A konyhakész csukát kétujjnyi vastag szeletekre vágjuk és besózzuk. A hagymát megtisztítjuk, a paprikát kicsumázzuk, mindkettõt apróra vágju...

Paprikás keszeg roston

A megtisztított, kibelezett kis halakat megsózzuk, és legalább fél órán keresztül hagyjuk állni. Ezalatt a piros fûszerpaprikát belekeverjük...

Halpaprikás pontyból

A füstölt szalonnát kockákra vágva kiolvasztjuk és benne a finomra vágott vöröshagymát világossárgára pároljuk. Utána beletesszük a szeletek...

Bajai halászlé törpeharcsával

Az apróra vágott hagymát beletesszük a bográcsba, rátöltünk 11 dl hideg vizet, beledobjuk a már 2 órával előbb feldarabolt és besózott ...

Halikraleves II.

A hal alkotórészeit sós vízben megfőzöm, sárgarépával, a gyökérrel, a babérlevéllel, sóval. A zöldség megpuhulása után vékony vajas, ha...

Balatoni halászlé III.

A halakat megtisztítom, fejüket, farkukat, uszonyaikat levágom, a ponty törzsét felszeletelem, késpengével lepattintom a keserű fogát. ...

Balatoni halászlé II.

A halakat megtisztítom, fejüket, farkukat, uszonyaikat levágom, a ponty törzsét felszeletelem, késpengével lepattintom a keserű fogát. ...


Külső linkek

Nincs találat ezzel a fogalommal: piros

Legújabb horgászfilmek

Folyók lidércei – Dunavirág rajzás a Sebes-Körösön
Folyók lidércei – Dunavirág rajzás a Sebes-Körösön
Amurok nyomában
Amurok nyomában
Paduc és márna horgászat a Margit hídnál
Paduc és márna horgászat a Margit hídnál
Egy év a sügérmocsárban
Egy év a sügérmocsárban
Csuka rablás csukára
Csuka rablás csukára
Balatoni balin boblerre
Balatoni balin boblerre
Hatodik alkalommal zajlott Pontyfogó horgászverseny Pakson
Hatodik alkalommal zajlott Pontyfogó horgászverseny Pakson
Nem harcsa van a horgászzsinór végén
Nem harcsa van a horgászzsinór végén
SteveOlureS ASP Zombie úszáspróba
SteveOlureS ASP Zombie úszáspróba
Áradás miatt víz alá került békésszentandrási duzzasztómű
Áradás miatt víz alá került békésszentandrási duzzasztómű
Eredményes évet várnak a gyulai horgászok
Eredményes évet várnak a gyulai horgászok
VERSUS websorozat - 2. rész
VERSUS websorozat - 2. rész
ROYAL TECH MONO RTM idézetek Kisszájú macskacápa perfect orsók feederkészség fuzvolgyi csomózás CUKK Mega Mais kukorica kösy engedély nélkül horgászható dobi holtág bojlis tó jász-nagykun ér wagler holdnaptar csuka horgászat egerszaloki tó éjszakai jegy árak bojlishorogkötés horgászhelyek zagyva nemeshal előke készítés barbetta