hallé
Kapcsolódó anyagok a Horgász.hu adatbázisából
Halleves
A halat megtisztítjuk, összedaraboljuk, besózzuk. Míg a hal a sóban áll, megfőzzük a zöldséget, amikor megpuhult, kevés zsemleszínű...
Műlegyek
A műlegyező horgászatban, amely szinte a legnagyobb fokú figyelmet és a természetben lezajló eseményeket értő és értékelő hozzáállást igényl...
Halleves olaszosan (Czifray István 1840-ből)
Olvassz fel rézlábasban írós vajat, vess reá koczkásan vágott vöröshagymát, petrezselymet, zellert, karalábét, sárgarépát, s egy csuka-, vag...
Pórés ananászos lazac
A halat leöblítjük, felitatjuk róla a nedvességet és 4 cm-es darabokra vágjuk. Meglocsoljuk citromlével. A kaprot leöblítjük, szárazra rázzu...
Mohácsi hallé
A megtisztított, felszeletelt pontyot besózzuk, bográcsba tesszük, és rászórjuk a kockára vágott hagymát, majd a cseresznyepaprikát, és 5 li...
Al-dunai halleves
A hal fejét levágjuk, a halat megtisztítjuk, a húsát lefejtjük a csontról, és feldaraboljuk. Felöntjük annyi vízzel, hogy épp ellepje, megsó...
Pangasius burger
A vizet, bort, a fele lime levét helyezd egy serpenyőbe. Add hozzá a gyömbért, hagymát, ½ t...
Ünnepi halleves tengeri halból
Tegyük fel a hal és a zöldségek felét és a paradicsomot fõni annyi vízbe, amennyi jól ellepi. Ízesítsük a halászlékockával, kurkumával, sóva...
Több száz bogrács, kétszáz mázsa hal, háromszázezer vendég
Frank Sándor Venesz-díjas mesterszakács, a fesztivál ötletgazdája szerint a finom szögedi étel titka, hogy az alaplé elkészítéséhez többféle...
Halleves
A halat megtisztítjuk, összedaraboljuk, besózzuk. Míg a hal a sóban áll, megfőzzük a zöldséget, amikor megpuhult, kevés zsemleszínű...
Műlegyek
A műlegyező horgászatban, amely szinte a legnagyobb fokú figyelmet és a természetben lezajló eseményeket értő és értékelő hozzáállást igényl...
Halleves olaszosan (Czifray István 1840-ből)
Olvassz fel rézlábasban írós vajat, vess reá koczkásan vágott vöröshagymát, petrezselymet, zellert, karalábét, sárgarépát, s egy csuka-, vag...
Pórés ananászos lazac
A halat leöblítjük, felitatjuk róla a nedvességet és 4 cm-es darabokra vágjuk. Meglocsoljuk citromlével. A kaprot leöblítjük, szárazra rázzu...
Mohácsi hallé
A megtisztított, felszeletelt pontyot besózzuk, bográcsba tesszük, és rászórjuk a kockára vágott hagymát, majd a cseresznyepaprikát, és 5 li...
Al-dunai halleves
A hal fejét levágjuk, a halat megtisztítjuk, a húsát lefejtjük a csontról, és feldaraboljuk. Felöntjük annyi vízzel, hogy épp ellepje, megsó...
Pangasius burger
A vizet, bort, a fele lime levét helyezd egy serpenyőbe. Add hozzá a gyömbért, hagymát, ½ t...
Ünnepi halleves tengeri halból
Tegyük fel a hal és a zöldségek felét és a paradicsomot fõni annyi vízbe, amennyi jól ellepi. Ízesítsük a halászlékockával, kurkumával, sóva...
Külső linkek
Nincs találat ezzel a fogalommal: hallé