házi
Kapcsolódó anyagok a Horgász.hu adatbázisából
12. A házi tájmen
Reggel - szokás szerint - lassan térek magamhoz. Szerencsére süt a nap, ragyog az idő, de a tegnapi sok eső még nem száradt fel, a...
Dunai halászlé I.
A pontyot megtisztítom, fejét, farkát levágom, törzsét felszeletelem, késpengével lepattintom a keserűfogát. A hagymát apróra vágom, 3 ...
Dévérkeszeg 6,02 kg
Dévérkeszeg rekord
Dunai halászlé törpeharcsával
A karikára vágott hagymát és a halszeleteket a bográcsba rétegesen rakom le. Annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Forráskor, ahol buzog, be...
Bajai halászlé
A pontyot megtisztítom, fejét, farkát levágom, törzsét felszeletelem és sûrûn beirdalom, késpengével lepattintom a keserûfogát. A hagymát ap...
Miért is eszik tésztával a dunai halászlét?
Akkor miért is eszik tésztával a dunai halászlét? Ennek a régi idõkre visszamenõ hagyományai vannak. Eredetileg a vízimolnároktól származik...
Dunai halászlé II. (rétegesen)
A karikára vágott hagymát és a halszeleteket a bográcsba rétegesen rakom le. Annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Forráskor, ahol buzog, be...
Bajai halászlé I.
A pontyot megtisztítom, fejét, farkát levágom, törzsét felszeletelem és sűrűn beirdalom, késpengével lepattintom a keserű fog...
Paksi halászlé
A pontyokat megtisztítom, fejét, farkát levágom, törzsét felszeletelem, késpengével lepattintom a keserű fogát. A hagymát apróra vágom,...
Dunakömlődi halászlé I.
A pontyot megtisztítom, fejét, farkát levágom, törzsét felszeletelem, késpengével lepattintom a keserű fogát, majd besózom és a sóban e...
12. A házi tájmen
Reggel - szokás szerint - lassan térek magamhoz. Szerencsére süt a nap, ragyog az idő, de a tegnapi sok eső még nem száradt fel, a...
Dunai halászlé I.
A pontyot megtisztítom, fejét, farkát levágom, törzsét felszeletelem, késpengével lepattintom a keserűfogát. A hagymát apróra vágom, 3 ...
Dévérkeszeg 6,02 kg
Dévérkeszeg rekord
Dunai halászlé törpeharcsával
A karikára vágott hagymát és a halszeleteket a bográcsba rétegesen rakom le. Annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Forráskor, ahol buzog, be...
Bajai halászlé
A pontyot megtisztítom, fejét, farkát levágom, törzsét felszeletelem és sûrûn beirdalom, késpengével lepattintom a keserûfogát. A hagymát ap...
Miért is eszik tésztával a dunai halászlét?
Akkor miért is eszik tésztával a dunai halászlét? Ennek a régi idõkre visszamenõ hagyományai vannak. Eredetileg a vízimolnároktól származik...
Dunai halászlé II. (rétegesen)
A karikára vágott hagymát és a halszeleteket a bográcsba rétegesen rakom le. Annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Forráskor, ahol buzog, be...
Bajai halászlé I.
A pontyot megtisztítom, fejét, farkát levágom, törzsét felszeletelem és sűrűn beirdalom, késpengével lepattintom a keserű fog...
Paksi halászlé
A pontyokat megtisztítom, fejét, farkát levágom, törzsét felszeletelem, késpengével lepattintom a keserű fogát. A hagymát apróra vágom,...
Külső linkek
Nincs találat ezzel a fogalommal: házi