fót
Kapcsolódó anyagok a Horgász.hu adatbázisából
Keszegpogácsák
Keverj össze minden összetevõt. Formázz belõle kb. 60 gr-os gombócokat. Lapíts le majd süsd ki vajon vagy grillen. Tálald salátával, kenyér...
Rakott lazac
Kapcsold be a sütõt 200 fokra. Vajazz ki egy tûzálló tálat. A hagymát süsd puhára a vajon, a burgonyát vágd karikára. Rétegesen rakd a tálba...
Grillezett hal rákhúsos tsatsikivel
Reszeld le az uborkát, sózd meg és tedd félre 15 percre. A fõtt rákhúst darabold fel. Keverd össze a kinyomkodott uborkát, a rákhúst, a jogh...
Szegedi halsaláta
Fenti anyagokból pikáns öntetet készítünk elõször, hadd érjenek össze az ízek. Azután a puhára fõzött, és szálkátlanított halat kisebb darab...
Körösi töltött süllõ
A megtisztított és szétnyitott süllõ gerincét belülrõl kivágjuk, majd a halat belülrõl megsózzuk, és enyhén megborsozzuk. A töltelékhez a...
Fõtt tõkehalfilé tojásszósszal
Kezd a szósszal: fõzd keményre a tojást majd darabold fel apróra. Keverd össze a lisztet a tejjel egy lábasban. Fõzd fel majd ízesítsd sóval...
Sült pollack filé szardellával
Kapcsold be a sütõt 100 fokra. Mosd meg a filéket, majd itasd fel a vizet háztartási törlõkendõn. Vajazz ki egy tálat és tedd bele a halat. ...
Tonhalsaláta
A megpucolt burgonyát darabold és a tojást is szeleteld fel. Tépd össze a salátát majd szeleteld fel a hagymát. Fõzd meg a babot, hagyd kihû...
Keszegpogácsák
Keverj össze minden összetevõt. Formázz belõle kb. 60 gr-os gombócokat. Lapíts le majd süsd ki vajon vagy grillen. Tálald salátával, kenyér...
Rakott lazac
Kapcsold be a sütõt 200 fokra. Vajazz ki egy tûzálló tálat. A hagymát süsd puhára a vajon, a burgonyát vágd karikára. Rétegesen rakd a tálba...
Grillezett hal rákhúsos tsatsikivel
Reszeld le az uborkát, sózd meg és tedd félre 15 percre. A fõtt rákhúst darabold fel. Keverd össze a kinyomkodott uborkát, a rákhúst, a jogh...
Szegedi halsaláta
Fenti anyagokból pikáns öntetet készítünk elõször, hadd érjenek össze az ízek. Azután a puhára fõzött, és szálkátlanított halat kisebb darab...
Körösi töltött süllõ
A megtisztított és szétnyitott süllõ gerincét belülrõl kivágjuk, majd a halat belülrõl megsózzuk, és enyhén megborsozzuk. A töltelékhez a...
Fõtt tõkehalfilé tojásszósszal
Kezd a szósszal: fõzd keményre a tojást majd darabold fel apróra. Keverd össze a lisztet a tejjel egy lábasban. Fõzd fel majd ízesítsd sóval...
Külső linkek
Nincs találat ezzel a fogalommal: fót