dunai-holtág
Kapcsolódó anyagok a Horgász.hu adatbázisából
Legyezés süllőre a Dunán
A pergetéshez hasonlóan általában az alkonyattól-virradatig tartó időszak a legeredményesebb a süllő műlegyes horgászatában i...
Dunai halászlé I.
A pontyot megtisztítom, fejét, farkát levágom, törzsét felszeletelem, késpengével lepattintom a keserűfogát. A hagymát apróra vágom, 3 ...
Eudontomyzon mariae
Leírás A dunai ingola hazánk dunai mellékfolyóinak őshonos elterjedésű faja. A lárvaállapotból való átalakulás után rövid idő...
Dunai halászlé törpeharcsával
A karikára vágott hagymát és a halszeleteket a bográcsba rétegesen rakom le. Annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Forráskor, ahol buzog, be...
Aldunai halászlé
A halakat megtisztítom, fejüket, farkukat, uszonyaikat levágom, a húst lefejtem és félreteszem. A hagymát apróra vágom, majd felteszem f!...
Miért is eszik tésztával a dunai halászlét?
Akkor miért is eszik tésztával a dunai halászlét? Ennek a régi idõkre visszamenõ hagyományai vannak. Eredetileg a vízimolnároktól származik...
Dunai halászlé II. (rétegesen)
A karikára vágott hagymát és a halszeleteket a bográcsba rétegesen rakom le. Annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Forráskor, ahol buzog, be...
Dunai halászlé III. (Dunaújvárosiasan)
Az apróra vágott hagymát a bográcsban 1 liter vízben félóra hosszat főzöm. Beleteszem a halszeleteket a fejjel és a farkával együtt. Me...
Dunai halászlé vegyes halból I.
A megtisztított halat darabokra vágom és egy lábasba teszem. A hagymát apróra vágom, a sóval, a paprikával, a paradicsommal, a paprikával, a...
Műlegyes csukázás holtágakon
Nagyobb folyóink holtágaira jellemző e remek sporthal nagyarányú előfordulása, de a legnagyobb számban az erősen szabályozott...
Külső linkek
Nincs találat ezzel a fogalommal: dunai-holtág