Pap-zug
Kapcsolódó anyagok a Horgász.hu adatbázisából
Nincs találat ezzel a fogalommal: Pap-zug
Csukapörkölt
A konyhakész csukát kétujjnyi vastag szeletekre vágjuk és besózzuk. A hagymát megtisztítjuk, a paprikát kicsumázzuk, mindkettõt apróra vágju...
Dunai halászlé I.
A pontyot megtisztítom, fejét, farkát levágom, törzsét felszeletelem, késpengével lepattintom a keserűfogát. A hagymát apróra vágom, 3 ...
Paprikás keszeg roston
A megtisztított, kibelezett kis halakat megsózzuk, és legalább fél órán keresztül hagyjuk állni. Ezalatt a piros fûszerpaprikát belekeverjük...
Amur paprikásan
A halat megtisztítjuk, daraboljuk, beirdaljuk, sóval, borssal bedörzsöljük, majd állni hagyjuk. Az apróra vágott hagymát a zsírban sárgára p...
Halpörkölt
3 nagy fej vöröshagymát apróra vágunk, vaslábasban forró zsírba tesszük és mikor szép aranypirosra pirult a hagyma, két kanál szegedi rózsap...
Halpaprikás pontyból
A füstölt szalonnát kockákra vágva kiolvasztjuk és benne a finomra vágott vöröshagymát világossárgára pároljuk. Utána beletesszük a szeletek...
Csuka káposztásan
A halat megtisztítjuk, fejét, farkát levágjuk, 6 egyenlő részre vágjuk. A törzsdarabokat mélyen beirdaljuk. Fejét, farkát, valamint a b...
Pontyrolád ecetes hagymával
A pontyot kifilézzük és gyengén besózzuk. Az ikrát a besamellmártással és a fűszerekkel összekeverjük, hozzáadjuk a tojásfehérjét és jó...
Külső linkek
Nincs találat ezzel a fogalommal: Pap-zug